Grondsoorten

Indien u grond nodig heeft bent bij Van Herpt aan het goede adres. Wij leveren diverse grondsoorten aan zowel particulieren als bedrijven door heel Twente. Wij leveren onze producten losgestort, in een container of in big bags, net wat u wenst. Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest geleverde grondsoorten. Staat het product van uw keuze hier niet tussen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.  

 

 

Zwarte grond

Zwarte grond wordt gebruikt om tuinen op te hogen. ​

 

 

 

 

 

Gewicht: 1500 kg/m3

Prijs: vanaf €20,00/m3

Bomengrond

Bomengrond is geschikt als bodem voor bomen in de open grond. Aan bomengrond zijn extra voedingsstoffen, zoals veenaarde, houtcompost en organische meststoffen toegevoegd. 

 

Gewicht: 1300 kg/m3

Prijs: vanaf €150,00/m3

Teelaarde

Teelaarde wordt gebruikt om een tuin op te hogen. Het bevat voedingsrijke grond, waardoor uw beplanting beter zal hechten. 

 

 

Gewicht: 1400 kg/m3
Prijs: vanaf €22,50/m3

Bomengranulaat

 

Bomengranulaat is een voedingsbodem voor bodem die zich bevinden in verharde grond. Door dit granulaat zijn lava en basaltstenen gemengd voor extra stabiliteit.

 

Gewicht: 1200 kg/m3
Prijs: vanaf €150,00/m3

Potgrond

Potgrond​ is een voedings-rijke bodem voor planten in tuinen of potten. Aan potgrond zijn voedings-stoffen zoals veenaarde, houtcompost en organi-sche meststoffen toege-voegd. 

Gewicht: 650 kg/m3

Prijs: vanaf €65,00/m3

Groencompost

Groencompost is een extra voedingsstof voor in uw tuin of perk. Compost herstelt de bodemstruc-tuur nadat het aantal natuurlijke organismen is afgenomen. 

 

Gewicht: 800 kg/m3

Prijs: vanaf €40,00/m3

Wormenmest

Wormenmest is een natuurlijke bodemverbe-teraar op basis van 100% natuurlijk materiaal. Hiermee verandert uw uitgeputte tuin in een rijke voedingsbodem.

 

 

Gewicht: kg/m3

Prijs: vanaf €75,00/m3

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • w-facebook

© 2019 Van Herpt Boekelo - Containers, Infra & Transport